info@mesagala.gr        info@kastriloutro.gr       +++
Κυριακή, Μαϊος 26, 2024

ΠΙΤΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΑΣΤΡΙ-ΛΟΥΤΡΟ"

ΠΙΤΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΑΣΤΡΙ-ΛΟΥΤΡΟ"-ΑΙΓΑΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ- ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Αμεση τροποποίηση της (Ζ.Ο.Ε.) της παραλίας του τ. Δήμου Κάτω Ολύμπου.
Κυρίες & κύριοι,
Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σας καλωσορίζουμε στη σημερινή εκδήλωση μας, που περιλαμβάνει την ετήσια κοπή πίτας και την τακτική Γενική Συνέλευση.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους εσάς υγεία, αγάπη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Ο καινούργιος χρόνος να είναι δημιουργικός, να εκπληρώσει τις επιθυμίες όλων μας, και να επαναφέρει την ελπίδα και την αισοδοξία σε μια εποχή, όπου οι δυσάρεστες οικονομικές και οι συνταξιοδοτικές επιπτώσεις, έχουν παγώσει το χαμόγελο όλων μας.
Επίσης ευχόμαστε στην νέα Δημοτική Αρχή τις καλύτερες ευχές για μια δημιουργική και αποτελεσματική θητεία.
Το 2011 που ήδη ξεκίνησε, δυστυχώς βρήκε τον Οικισμό μας, να παραμένει χωρίς την ταυτότητα του, όπως και εμάς αυθαίρετους, πληρώνοντας φυσικά τα υπέρογκα πλέον πρόστιμα διατήρησης.
Οι τελευταίες εξελίξεις στην μελέτη (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) είναι δυσάρεστες για την παραλία του νέου Δήμου Τεμπών και στασιμότητα υπάρχει στην τροποποίηση της (Ζ.Ο.Ε.).
Πρέπει άμεσα η νεά Δημοτική Αρχή να προλάβει τις εξελίξεις και να πιέσει περισσότερο τις αρμόδιες υπηρεσίες, όμως για να γίνει αυτό, χρειάζεται όλοι οι τοπικοί παράγοντες να αποδείξουν έμπρακτα την στήριξη τους, ώστε να βρεθεί η κατάλληλη λύση για την νομιμοποίηση και ανάπτυξη της παραλίας του Δήμου.
Η ύπαρξη των διπλών διοδίων εντός του Νομού με την αυξημένη χρέωση είναι ανασταλτικός παράγοντας για την παραλία μας.
Ήδη ξεκίνησαν έγκαιρα και ελπίζουμε να συνεχισθούν οι διαδικασίες μέσω της αιρετής Περιφέρειας με τους εμπλεκόμενους Δημάρχους, για να έχουμε θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση των κουνουπιών.
Ευχόμαστε το 2011 να είναι η αρχή της απελευθέρωσης των δεσμών του αδικημένου Οικισμού μας και να καταλάβουν πλέον οι αρμόδιοι, ότι η σημερινή υφιστάμενη κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και πρέπει σταματήσει η ταλαιπωρία μας και ο εμπαιγμός των τελευταίων 20 χρόνων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αιρετός Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστό ς, ο βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Αστ. Ροντούλης, ο Δήμαρχος μας κ. Κ. Κολλάτος, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου μας, κ. Γ. Σεληγκούνας και Χρ. Μπίκας, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δεσπόπουλος, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Αιγάνης κ. Κ. Ζαφείρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κ. Καλαμπαλίκης και Γρ. Δήμου και μέλη του Συλλόγου μας.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ-ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Εκεί που ανταμώνει ο θεϊκός Όλυμπος τη σμαραγδένια ακρογιαλιά, μέσα στην αγκαλιά του Αιγαίου, βρίσκονται τα Νέα Μεσάγκαλα. Ένα τοπίο με απέραντη φυσική ομορφιά και στοιχεία που αναμφισβήτητα, το κάνουν να διαφέρει από άλλους προορισμούς. Κάτω από το άγρυπνο μάτι των μυθικών Θεών του Ολύμπου στην πανέμορφη παραλία της Αιγάνης στον οικισμό ΚΑΣΤΡΙ - ΛΟΥΤΡΟ, βρίσκεται το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων ''ΚΑΨΑΛΗΣ'' πλήρως εξοπλισμένα